Hvad er Blue Blockbriller?

Beskyt dine øjne mod skadelig blåt lys

UEI briller blokerer op mod 40% af alt blåt lys. Blåt lys kommer i dagligdagen fra solen og skaber en naturlig døgnrytme. Dog er sollyset ikke det eneste sted vi oplever blåt lys, smartphones, computere, tablets og TV har alle blåt lys og er med til at ødelægge den naturlige døgnrytme og kan være kilden til dårlig søvn og spændingshovedpine.

I gennemsnit bruges halvdelen af vores vågne timer foran digitale skærme, øjnene tager i højere grad skade eftersom det er foran blå lyskilder. Med UEI briller blokerer du for store dele af det blå lys og beskytter derfor den naturlige døgnrytme og dine øjne.

Hvordan virker det?

Speciel overfladebehandling blokerer blåt lys

Af det fulde lysspectrum har den blå lyskilde en kort bølgelængde, hvilket betyder at det blå lys  skader dine øjne næstmest lige efter UV stråler som mange beskytter øjnene mod, med solbriller. 

UEI briller er lavet for at være behagelige og holdbare. Stellet er lavet af acetatplast og stål i minimalistisk og stilrent design.

Magien i disse briller ligger i behandlingen af glasset. Overfladebehandlingen gør at op til 40% af de blå lyskilder blokeres. Glassets overflade vil give helt hvide overflader en tone af gul, for at beskytte dine øjne.