Blue Light briller

Potato, Potato - Brillerne har mange navne. Vi går blandt andet med Blue Light Briller

  • Blue Light Briller
  • Skærmbriller
  • Briller mod blåt lys
  • Blue Block briller
  • Anti blåt lys briller
  • og mange flere

Udfordringen

“Blue light is everywhere, and eyes aren’t good at blocking it.”

Blue Light Briller er nemme at falde over – nu også uden styrke.

Skærmbriller er på ingen måde noget nyt. Brillen har altid været tilgængelig hos den normale optiker. Du skal dog forvente et særdeles tungt prisskilt.

Optikere handler med skærmbriller som normale briller til personer der søger briller med styrke.

På samme måde som briller med styrke kan købes billigt i nogle butikker frem for hos optikeren, vil vi gerne gøre det muligt at passe på sine øjne uden at skulle have den store pengepung frem. Nu er det muligt at købe dem uden styrke og til en fjerde-del af prisen.

Mode og sikkerhed med Blue Light Briller

Blue Light Briller er til mange forskellige personer. Der er også mange forskellige grunde til at gå med dem. Først og fremmest passer de jo på dine øjne, men der er også mange der ikke bruger briller til dagligt, der måske ønsker et andet look og stil. Her kan brillerne være en vigtig accessory til dagens outfit.

Brillerne er af letvægts metal eller plastik, så de er gode at have på en hel dag. Blue light briller kan derfor være en praktisk løsning på skadeligt lys og samtidig være et vigtigt element i ens stil.

Der findes mange forskellige forhandlere af skærmbriller. Vi har valgt at fokusere på billige briller uden styrke. På den måde kan vi holde priserne nede med en mindre collection af gangen, og kun forhandle brilleglas uden styrke dog med vores gode coating der blokerer blåt lys.

Ekstra tip dine øjne bliver glade for:

Husk 20-20-20 reglen

Hvert 20. minut skal du
Fokusere på noget 20 meter væk
i 20 sekunder

 

og beskyt øjnene

Husk at følg med på Instagram

UEI's Instagram