Har du et spørgsmål?
Intet problem.

Vi hjælper dig gerne. Vi svarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

Info@UEI.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg en brille?

Du kan handle på UEI.dk døgnet rundt alle årets dage, med forbehold for vedligeholdelse af webshoppen. Du skal være over 18 år for at foretage et køb eller have din værges samtykke.

Når du har tilføjet de ønskede vare til din kurv kan du gå til kassen. Herefter bliver du bedt indtaste nødvendige oplysninger for efterfølgende at gå til betaling. Betalingen foregår gennem Clearhaus QuickPay, som modtager VISA, Mastercard og MobilePay.

Kan jeg prøve brillen inden køb?

Du kan ikke prøve brillen fysisk inden køb. Du har dog mulighed for at se brillemodellen som filter gennem Snapchat. Under hver brillemodel kan du klikke på Snapchatkoden og prøve brillerne på din telefon med det samme. Obs. der tages forbehold for skalering af størrelser.

Hvordan foregår betaling?

Betalingen foregår gennem Clearhaus QuickPay, som modtager VISA, Mastercard og MobilePay.

Kan jeg tracke min ordre?

Du modtager dit tracking nummer så snart pakken er afsendt.

Kommer der flere modeller?

Vi skifter løbende ud i kollektionerne. Så hold øje med webshoppen eller vores instagram profil for at se vores nyheder.

Da vi løbende ændre kollektionen kommer der altid flere hjem af samme slags. Skynd dig derfor at sikre den brille du ønsker inden lageret løber tør.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Når du handler på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse. Er varen brugt kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er forbrugeren som skal betale for evt. værdiforringelse. Den værdi fastsættes efter, hvad vi kan få for varen i et videre salg. Du betaler selv for returforsendelsen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med UEI?

Send en mail til os på info@UEI.dk. Vi svarer på din henvendelse indenfor 48 timer.

Hvordan ser glasset i brillerne ud?

Glasset har en topcoating der gør at når du kigger på helt hvide flader ser det en smule gult ud. Brillernes skær (det andre ser når de kigger på dig) er en smule blåt når du kigger mod det lys brillerne blokerer. Glasset som du ser det på vores billeder, stemmer godt overens med virkeligheden.

Hvordan returnerer jeg mit køb?

Først og fremmest er vi utrolig kede af, at du undersøger denne mulighed. Vi forsøger altid at tage hånd om alle kunders ønsker og udbedre eventuelle fejl og mangler.

Skulle du alligevel ønske at returnere dine købte briller, skal du oprette en returordre på følgende side:

Returportal